Go Lotto

Ett av de allra största lotterispelen i Europa heter Go Lotto. Där kan du som bor i Sverige spela online och plocka ut dina vinster utan mellanhänder. Det enda svenska lottospelet som finns online är ju det från Svenska spel, alltså Lotto. Men det finns flera andra utländska online som man kan spela från Sverige. På Go Lotto, eller Plus Lotto som det också kallas kan man vinna hela 20 miljoner kronor varje vecka och dem har dragningar varje fredag.

Företaget som lanserade och håller i detta lottospel startade redan 1995 och har genom åren delat ut åtskilliga miljoner i prispengar. En av de bidragande orsakerna till att just detta lottospel är så pass populärt är att deras överföringar är helt säkra och du får alltid din vinst. Detta sker även helt utan mellanhänder som annars kan vara problemet när man spelar på andra utländska lotterier som inte tillåter utländska medborgare att spela egentligen. Det bästa av allt är kanske att dem dessutom har försäkrat vinsten på lottospelet. Alltså behöver man som spelare inte vara orolig om företaget skulle gå i konkurs eller av någon annan anledning skulle ha svårt att betala ut vinster. Du får din vinst oavsett vad som händer om du väl vunnit.

Röda korset

När du spelar detta lottospel så går en del av dina pengar i insats till Röda korset. Varje år skänker lottospelet fler miljoner. Det gör att man kan spela Go Lotto med gott samvete, du gör nämligen en god gärning samtidigt som du spelar.

Plus Lotto

Sajten du går in på för att spela Go Lotto heter Plus Lotto och där finns det inte bara lottospel. Du kan även spela andra spel, det finns tillexempel både keno och bingo. Du spelar de spelen i realtid och kan se på en gång om du vunnit eller inte. De har även flera skraplotter och lite andra mindre spel.

Jackpott

Du kan alltså vinna hela 20 miljoner kronor när du spelar på detta lottospel. Dragningarna sker varje fredag och det är enkelt att spela. Du går bara in på deras hemsida för Plus Lotto och registrerar ett konto. För att vinna ska man pricka in 6 rätta nummer samt ett bonusnummer av 49 möjliga. Att spela en rad kostar 3 euro och det finns flera betalningssätt.