Drömvinsten

Även om du inte spelat Lotto förut så har du säkert sett reklamen, pelare med stora grönvita affischer där det står Drömvinsten. Det är nämligen så att om man kryssar i Jokern så är man inte bara med och tävlar om de vanliga prispengarna utan även jackpotten. Lotto har faktiskt den allra största garanterad jackpottsumman i Sverige. Då den alltid ligger på minst 75 miljoner kronor, ja du läste rätt, 75 miljoner.

Så om du vill vinna Drömvinsten så är det bara att spela på Lotto och att inte glömma att kryssa i Joker. Hur vinner man den då? Om du lyckas med sju rätt på dragningen och har minst två rätt på Joker, då är Drömvinsten din. Man kan vinna den på både lotto 1, lotto 2, onsdagen och lördagen. Så tänk på att om du spelar Lotto med Svenska spel, spela alltid med Joker, det kan verkligen löna sig. Drömvinsten ligger som sagt alltid på 75 miljoner minst. Med det menas att den fungerar som en vanlig jackpot, alltså, är det ingen som vinner den ena veckan så växer den till veckan därpå och så vidare. Det finns ingen övre gräns på hur stor Drömvinsten kan bli. Skulle någon vinna den så kommer den att börja om på 75 miljoner igen. Den allra största Drömvinsten som har delats ut någonsin var inte liten, den lyckliga vinnaren kammade hem hela 214 595 981 kronor!

Om ingen vinner Drömvinsten så växer den med ungefär 1.5 miljoner varje vecka. Det är stora pengar det handlar om och visst blir man sugen på att vara med och spela? Spännande är även att det inte spelar någon roll hur mycket pengar du satsar på Jokern, så länge du gör det. Alla som spelar har lika stor chans att vinna, det är det som är det roliga med Lotto.